Jäähtyvyys rahanarvoiseksi hyödyksi

Puoli vuotta kaukolämpöä ilman perusmaksuja ja alempia lämmityskustannuksia. Näitä on tarjolla asiakkaillemme, kun yhdessä pidämme huolta kaukolämpölaitteistosta ja kaukolämpöveden jäähtyvyydestä.

On tärkeää, että lämmitystä ja lämmintä käyttövettä on saatavilla tasaisesti ja varmasti. Kaukolämmön suhteen olennaista on luonnollisesti lämmöntoimittajan toimitusvarmuus mutta yhtä lailla myös toimiva ja oikein säädetty lämmityslaitteisto asiakaskiinteistöissä.  Toimivasta laitteistosta merkkinä on hyvä kaukolämpöveden jäähtyvyys, joka tarkoittaa kiinteistöön tulevan ja sieltä lähtevän kaukolämpöveden lämpötilaeroa.

Jos kiinteistön lämmitysjärjestelmä (kaukolämpölaitteisto, lämmityspiirit ja myös ilmanvaihto) ei jostain syystä toimi hyvin ja tasapainoisesti, kaukolämpöveden energia ei tule tehokkaasti kiinteistön käyttöön. Tämä voi aiheuttaa esimerkiksi epätasaisia lämpötiloja huoneistoissa, energiahäviöitä (ja siten suurempia energiakustannuksia) sekä laitteiston liikarasitusta ja lyhempää käyttöikää (kierrätettävän veden määrän ollessa turhan suuri).

Koska kaukolämpöveden jäähtyvyys on hyvä merkki laitteiston toimivuudesta, olemme lanseeranneet jäähtyvyyskilpailun. Kutsu kilpailuun on lähetetty kaikille asiakkaillemme, ja ilmoittautumisen voi hoitaa nettisivuillamme www.elenia.fi/jaahtyvyys tai soittamalla asiakaspalvelun numeroon 020 690 035.

Kilpailun tarkoituksena on kannustaa asiakkaitamme kiinnittämään huomiota kaukolämpölaitteistonsa toimivuuteen ja jäähtyvyyteen, ja siten saada rahanarvoista hyötyä ja yhä parempaa huolettomuutta lämmityksensä suhteen. Keinot jäähtyvyyden parantamiseen (mikäli siihen tarvetta on) vaihtelevat kohteen mukaan. Niitä voivat esimerkiksi olla patteriverkoston tasapainottaminen, lämmityslaitteiston puhdistus tai huolto, tai iäkkään laitteiston uusiminen kokonaan.

Kilpailun aikana tulemme antamaan ilmoittautuneille vinkkejä ja ohjeistusta asiaan liittyen. Tarjoamme tähän myös erityisiä palveluita, joten kilpailuun kannattaa ilmoittautua välittömästi. Ilmoittautua kannattaa, vaikka jäähtyvyys olisikin jo kunnossa, sillä yksi puolen vuoden perusmaksuton jakso arvotaan kaikkien ilmoittautuneiden kesken. Jäähtyvyyttä parantaville on arvonnassa tarjolla on viisi kuuden kuukauden mittaista perusmaksutonta jaksoa. Ilmoittautua voi 31.10.2015 asti, ja kilpailu päättyy 31.3.2016.

Asiakkaamme, ilmoittaudu täällä.

Tero Holappa

Jäähtyvyyskilpailu

One Comment on “Jäähtyvyys rahanarvoiseksi hyödyksi

  1. Päivitysilmoitus: Kaikki voivat säästää energiaa – joka päivä | Lämpöblogi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: